“Via via zijn we in contact gekomen met Vormbuilders. Hun professionele uitstraling en de frisse ideeën over vormgeving maakten dat het voor ons al snel duidelijk werd dat we hen de opdracht voor het grafisch ontwerp van ons jaarverslag zouden gunnen. Dit heeft geresulteerd in een prettige samenwerking. We zeer tevreden met het resultaat: een mooi jaarverslag dat uitnodigt tot lezen!”
(Laura Mostert en Daphne de Vries, Zorgkantoor DWO/NWN)

We zijn met de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl begonnen in juli 2010. De keuze voor Joke en Jim was gebaseerd op de click die tijdens de voorbereidingsgesprekken plaatsvond. Er werd over en weer goed naar elkaar geluisterd en zij begrepen het ‘bijzondere’ van onze organisatie.
SDW is een lastige organisatie met vele lagen. Dit voelen zij goed aan en ze komen met ideeën die aansluiten bij de organisatie. Ze denken goed mee en durven ook buiten de hokjes te denken. Maar er wordt niets gedaan zonder akkoord van de organisatie. Zij werken hun ideeën snel uit en zijn goed bereikbaar. Ook met derde partijen, zoals bijv. de drukker houden ze goed contact.
Ze zijn altijd bereid om iets extra’s te geven om een goed eindresultaat te behalen.
(Marianne van de Ree, SDW)

Ik kijk met plezier terug op de samenwerking met Joke in de tijd dat zij onze huisstijl bewaakte en onze publicaties vormgaf. Goed en creatief werk, oog voor detail, overtuigingkracht om ons voor missers te behoeden, afspraak is afspraak en waar voor je geld.
(Gonnie Kaptein, Lize, overlegpartner Rijksoverheid Zuideuropese gemeenschappen)